Evrim Akın Fan Club
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Evrim Akın Fan Club

Evrim Akın Fan Club'e Hoş Geldiniz..

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Polyanna'nın Mutluluk Sırları

2 posters
YazarMesaj
gzl_evrimci
Yeni Evrimci
Yeni Evrimci

Ruh Hali : Polyanna'nın Mutluluk Sırları Gevsek10
Metin Alanı : <center><font color="white"><marquee direction="left" style="background:red">Vatanını Seven Görevini En İyi Yapandı®️.</marquee></font></center>

Polyanna'nın Mutluluk Sırları Empty
MesajKonu: Polyanna'nın Mutluluk Sırları   Polyanna'nın Mutluluk Sırları EmptyPerş. Ocak 08, 2009 10:29 pm

Evimi bir parti sonrasi temizlemek için Saatlerce ugrasiyorsam, bir cok arkadaşım var demektir. ·Faturalarimi ödeyebiliyorsam, bir isim var demektir. ·Pantolunum biraz sıkıyorsa, ac kalmiyorum demektir. ·Gölgem beni izliyorsa, güneş ışığını görüyorum demektir. ·Otobüsten indigim yerden isyerime yolu uzun Buluyorsam, yürüyebiliyorum demektir. ·Hükümet hakkinda elestiriyapabiliyor ve bu Elestrileri baskalarindan da duyuyorsam, konusma özgürlügümüz var demektir. ·Otobüs beklerken yanimdaki adam Anahtarlari ile oynuyor ve ben bu sesten rahatsiz oluyorsam, duyuyorum demektir. ·Camlari silmem , çatiyi onarmam gerekiyorsa Bir evim var demektir. ·Dogal gaz faturam yüklü geliyorsa, isiniyorum demektir. ·Yiginla yikanacak ve ütülenecek çamasirlarim varsa, yiginla giyecegim var demektir. ·Çalar saatim sabahin köründe çaliyorsa, Yasiyorum demektir. ·Aksamlari kendimi yorgun hissediyor ve bacaklarım ağriyorsa , ogün üretici olmuşum demektir.

VE TÜM BUNLARIN FARKINA VARABILIYORSAM MUTLUYUM DEMEKTIR...
Crazy_Admin
Admin
Admin
Crazy_Admin

Rep/Teşekkür Puanı : Polyanna'nın Mutluluk Sırları Reputationpossscv3
Metin Alanı :
En Melek Admin =)

Polyanna'nın Mutluluk Sırları Empty
MesajKonu: Geri: Polyanna'nın Mutluluk Sırları   Polyanna'nın Mutluluk Sırları EmptyPerş. Ocak 08, 2009 10:37 pm

Teşekkürler
https://evrimakin.catsboard.com

Polyanna'nın Mutluluk Sırları
1 sayfadaki 1 sayfası