Evrim Akın Fan Club
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Evrim Akın Fan Club

Evrim Akın Fan Club'e Hoş Geldiniz..

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Kavak Yelleri

2 posters
YazarMesaj
Crazy_Admin
Admin
Admin
Crazy_Admin

Rep/Teşekkür Puanı : Kavak Yelleri Reputationpossscv3
Metin Alanı :
En Melek Admin =)

Kavak Yelleri Empty
MesajKonu: Kavak Yelleri   Kavak Yelleri EmptyPerş. Ocak 08, 2009 11:06 pm

Bu bölümde kavak yelleri resimleri,özetleri,videoalrı,haberleri,oyuncular hakkında bilgiler ekliyebilirsiniz..
https://evrimakin.catsboard.com
.sonay.
Tam Evrimci
Tam Evrimci
.sonay.

Metin Alanı : <center><font color="white"><marquee direction="left" style="background:red">Vatanını Seven Görevini En İyi Yapandı®️.</marquee></font></center>

Kavak Yelleri Empty
MesajKonu: Geri: Kavak Yelleri   Kavak Yelleri EmptyC.tesi Ağus. 29, 2009 10:05 pm

Kavak Yelleri Kavak-yelleri-dizi-film

Kavak Yelleri Kavak_yelleri

Kavak Yelleri 750_mod_Kavak_Yelleri_08
.sonay.
Tam Evrimci
Tam Evrimci
.sonay.

Metin Alanı : <center><font color="white"><marquee direction="left" style="background:red">Vatanını Seven Görevini En İyi Yapandı®️.</marquee></font></center>

Kavak Yelleri Empty
MesajKonu: Geri: Kavak Yelleri   Kavak Yelleri EmptyC.tesi Ağus. 29, 2009 10:08 pm

Kavak Yelleri’ başında kavak yelleri esen, içinde kasırgalar oluşan, kanında tatlı zehir dolaşan, büyümek için sabırsızlanan dört gencin hikayesini anlatıyor.
Yazları cıvıl cıvıl, kışları ise ıssız bir Ege kasabasında yaşayan Deniz, Aslı, Efe ve Mine herkese kendi hikayesinden bir şeyleri hatırlatacak.

Mutlu ve güvenli ailesinden kopup kendi yolunu bulmaya, büyümeye çalışan Deniz; idealist, güçlü, maddi zorluklara rağmen okuyan, hayata karşı sert görünmeye çalışan hassas Aslı; rahat ve esprili tavırlarıyla içindeki acıyı saklamaya çalışan Efe. Ve ayrık otu, isyankarMine.
Sıkı dostluklar, ilk aşklar, ÖSS baskısı, okul, aşılmaya çalışılan aile sorunları herkese tanıdık gelecek.

Büyümenin zorlukları yetmezmiş gibi, kahramanlarımız bir de ÖSS’yle savaş vermekte ve artık büyük gün de yaklaşmaktadır. Akıllarının başlarında olmadığı bir dönemde hayatlarının en önemli sınavına girip, en önemli kararını vermeleri gerekmektedir.
Büyüyenlere ilk gençlik günlerini hatırlayacak, başında kavak yelleri esenler ise kendilerini bulacakları Kavak Yelleri’nin ilk bölümünün konusu ise şöyle
Üniversite sınavının yaklaşması Aslı (Pelin Karahan), Deniz (İbrahim Kendirci) ve her ne kadar umursamıyor gibi gözükse de Efe’nin(Dağhan Külegeç) üzerindeki baskıyı arttırmaktadır.

Kısıtlı maddi imkanlarına rağmen başarılı ve gelecek vaat eden Aslı, bir yandan ÖSS’ye hazırlanmakta, diğer yandan da aile içindeki sorunlarla uğraşmaktadır.
Deniz, kariyer sahibi annesi ve idealleri peşinden koşan babası ile sorunsuz ve pırıltılı ailede bir prens gibi yaşamaktadır. Herkesin isteyeceği bir evi, özeneceği bir hayatı vardır. Deniz için hayatının en büyük ve tek engeli ÖSS’dir.

Efe neşeli ve takmaz tavırlarını ÖSS konusunda da sergilediği için Deniz ve Aslı, Efe’ye kızgındır. Efe’nin bu tavırlarında ise başka nedenler yatmaktadır.

Üç sıkı dostun hayatı Mine’nin (Aslı Enver) okula gelmesiyle değişir.Mine, Almanya’dan yeni gelmiş güzelliği ve çekiciliğiyle bütün dikkatleri üstüne çekmiştir.
Mine güzelliğiyle Deniz’i de büyüler. Deniz’in bu halleri Aslı’nın kendi duygularını keşfetmesine yol açar.

Efe ilk görüşte aşka inanmaktadır.Hayallerinin kadını birden ortaya çıkar.Ama aşkının kim olduğu hem onu hem de arkadaşlarını şok edecektir.

Diğer yandan Urla bir hırsızlık olayıyla çalkalanmakta, hırsız her yerde aramaktadırlar. Aslı, Deniz ve Efe bir anda kendilerini olayların içinde buluverirler…

Yapım: TİMS Productions
Yönetmen: Kerem Çakıroğlu
Yapımcı: Timur Savcı
Senaryo: Nükhet Bıçakçı – Pınar Ordu
Müzik: Pinhani
Oyuncular: Ege Aydan (Murat), Ayten Uncuoğlu (Ayşe), Altan Gördüm (Kamil), Gülen Karaman (Leman), Nurcan Eren (Hafize), Ferit Aktuğ (Metin), Didem İnselel (Gönül), Münire Apaydın (Canan), Şebnem Doğruer (Şükran), Tayfun Sav (Salih), Erol Aksoy (Osman), Faruk Karaçay (Nevzat Hoca), İbrahim Raci Öksüz (Şevket Hoca)
[/i]
.sonay.
Tam Evrimci
Tam Evrimci
.sonay.

Kavak Yelleri Empty
MesajKonu: oyuncular   Kavak Yelleri EmptyC.tesi Ağus. 29, 2009 10:10 pm

sarp apak:1 Kasım 1981’de Diyarbakır’da doğdu.

Babasının işi nedeniyle 5 yaşına kadar Diyarbakır’da ikamet etti. Daha sonra ailesiyle birlikte Bursa’ya taşındı ve bu şehirde büyüdü.

O sıralar işletme eğitimi almayı planlayan oyuncunun tiyatro hayatı, annesi, teyzesi ve yengesinin yetenek sınavlarına başvuru formu almasıyla başladı. Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümü’nü (2004) bitirdikten sonra, okuldan hocası Barış Erdenk’in desteğiyle İstanbul’a gitti.

Kavak Yelleri 9hj1om

Sadri Alışık Tiyatrosu’nda sergilenen “Ağır Roman” adlı eserde başarılı bir oyunculuk çıkarttı. O senenin sonunda Yılmaz Erdoğan’ın da yer aldığı BKM Grubu’na dahil oldu ve Organize İşler'de küçük bir rolde oynama fırsatı buldu. Anadolu Kaplanı, En Son Babalar Duyar adlı Tv dizilerinde ve Doğtaş reklamlarında rol aldı.

“Sizinkiler Dünya Kaç Bucak” adlı çocuk oyununda oynadı ve bu oyunla Türkiye turnesine çıktı. BKM’nin yanında “Mutfak” adlı ufak bir sahnesi olan bir mekanda stand-up gösterileri de yapan yetenekli oyuncu, asıl şöhretini Avrupa Yakası’ndaki Tanrıverdi rolüyle yakaladı.

Daha sonra yer aldığı İşTcell reklamlarıyla da büyük beğeni topladı. Mimikleri ve hareketleri çok beğenilen Apak, Gazanfer Özcan - Gönül Ülkü Tiyatrosu’nda da “Öp Babanın Elini” adlı oyunda “Emrecan” rolünde oynamaktadır.

Koyu Beşiktaş taraftarı olan Apak, kendi yazıp bestelediği “Aşkınla Yandım” şarkısıyla birçok rock müzik dinleyicisinin listesine girmeyi başardı.

.sonay.
Tam Evrimci
Tam Evrimci
.sonay.

Kavak Yelleri Empty
MesajKonu: Geri: Kavak Yelleri   Kavak Yelleri EmptyC.tesi Ağus. 29, 2009 10:13 pm

Kavak Yelleri Vfsdbvqi5
:ibrahim Kendirci (21 yaşında) istanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı 3. sınıf öğrencisi... Osman Sınav’ın "Pars: Kiraz Operasyonu"nda Volkan karakterini oynadı. "Kavak Yelleri"nde romantik genç Deniz’i canlandırmakta. İlk aþkım dizisinde, Türk Telekom ve Caramio reklamlarında da rol almış.
.sonay.
Tam Evrimci
Tam Evrimci
.sonay.

Kavak Yelleri Empty
MesajKonu: Geri: Kavak Yelleri   Kavak Yelleri EmptyC.tesi Ağus. 29, 2009 10:15 pm

Kavak Yelleri 67744023cr4
Aslı Enver (mine)(23 yaşında): Pera Güzel Sanatlar Lisesi’nden mezun olan ve þu anda Haliç Üniversitesi’nin tiyatro bölümünde eğitimine devam eden Aslı Enver, dizide canlandırdığı Mine karakteri hakkında þunları söylüyor: "Almanya’dan Türkiye’ye getirilmiş bir kız. Kasaba gibi bir yere geliyor ve Deniz’i kendine aşık ediyor. Mine erkekleri kullanarak bir þeyler yapmak istiyor. Kendine göre haklı sebepleri var. Ben de 12 yaşıma kadar İngiltere’de yaşadım. Mine karakteri bana zıt olmasına rağmen bazı benzer yönlerimiz de yok değil."
.)
.sonay.
Tam Evrimci
Tam Evrimci
.sonay.

Kavak Yelleri Empty
MesajKonu: Geri: Kavak Yelleri   Kavak Yelleri EmptyC.tesi Ağus. 29, 2009 10:17 pm

pelin karahan (23 yaşında): Kendisinin çok bakımlı bir genç kız olmasına rağmen canlandırdığı Aslı karakterinin erkek gibi bir kız olduğunu belirten Karahan, "Dizide ergenliği atlatmaya çalışan ve deniz’e büyük bir aþkla bağlanan aslı’yı canlandırıyorum. Ben genç kızlık yıllarımda birini beğendiğimde direk söylerdim ama Aslı söyleyemiyor. Aslı gerçekten ilginç bir karakter, onu canlandırmak benim için farklı bir deneyim olacak " 7 eylul 1984 de Ankara'da doğan Pelin ortaokula kadar İzmir Ödemiş'te daha sonra Ankara Sokullu Mehmet Paþa Lisesinde eğitimine devam etti. Eskişehir'de turizm otelcilik okuduktan sonra reklam çekimleriyle kendisini tanıdık. Annesinin giyim tasarım işiyle uğraşmasından olsa gerek iyi giyinirmiş.
.sonay.
Tam Evrimci
Tam Evrimci
.sonay.

Kavak Yelleri Empty
MesajKonu: Geri: Kavak Yelleri   Kavak Yelleri EmptyC.tesi Ağus. 29, 2009 10:19 pm

Kavak Yelleri Wwwkavakyellerifanclubcss9Ceren Moray

Doğum Yeri : Ýstanbul

Doğum Tarihi : 05 Haziran 1985

Eğitimi :: Haliç Üniversitesi Konservatuarı Tiyatro Bölümü

Oynadığı Diziler :: Serseri Aþıklar , Dayı , Nefes Nefese , Doktorlar ( Konuk Oyuncu ) , Kavak YeLLeri ( Dewam )

Ceren moray yani kavak yellerinin su karakterinde oynayan oyuncusu:
ATV' nin gençlik dizisi ''nefes nefese'' pek çok genç oyuncunun yeteneklerini sergilemeleri için olanak sağladı...Ýþte bu gençlerden biride;
ezgi rolündeki ceren moray.
Daha önce oyunculuk deneyimin oldumu? Haliç üniversitesi konservatuarı tiyatro bölümü öğrencisiyim.Onun dıþında daha önce 2 yıl Pera'da oyunculuk eğitimi almıþtım.Aynı zamanda Devlet Tiyatrosunda ''kuva-i milliye'' ve ''çayhane'' isimli 2 oyunda oynuyorum.Daha öncede ''dayı'' ve ''serseri aþıklar'' isimli dizilerde oynamıþtım.ilk bölümde söylediğin þarkılar çok beğenildi.''dönence''yi ve ''resimdeki gözyaþları'' þarkılarını senmi söyledin? Albüm teklifleri bile aldım,ben söyledim sanmıþlar ama saba isimli bir arkadaþımız söyledi.Dizide bu kadar öne çıkmamda o þarkıların rolü çok büyük...
.sonay.
Tam Evrimci
Tam Evrimci
.sonay.

Kavak Yelleri Empty
MesajKonu: Geri: Kavak Yelleri   Kavak Yelleri EmptyC.tesi Ağus. 29, 2009 10:27 pm

Kavak Yelleri 4z0vjuwll8
Kavak Yelleri 4u8xdv8ti9
Kavak Yelleri 5xsbc5tjw6fj2
Kavak Yelleri 61l8bgnuz4
Kavak Yelleri 6gjzqxvog8
Kavak Yelleri 67q2mv8ao2hq7
Kavak Yelleri 67x80oxbo8
Kavak Yelleri 502xmjptd0mj9

Kavak Yelleri
1 sayfadaki 1 sayfası