Evrim Akın Fan Club
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Evrim Akın Fan Club

Evrim Akın Fan Club'e Hoş Geldiniz..

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

KULLANMADIĞINIZ MSN ADRESİNİZİ TAMAMEN KAPATABİLİRSİNİZ.

YazarMesaj
.sonay.
Tam Evrimci
Tam Evrimci
.sonay.

Metin Alanı : <center><font color="white"><marquee direction="left" style="background:red">Vatanını Seven Görevini En İyi Yapandı®️.</marquee></font></center>

KULLANMADIĞINIZ MSN ADRESİNİZİ TAMAMEN KAPATABİLİRSİNİZ. Empty
MesajKonu: KULLANMADIĞINIZ MSN ADRESİNİZİ TAMAMEN KAPATABİLİRSİNİZ.   KULLANMADIĞINIZ MSN ADRESİNİZİ TAMAMEN KAPATABİLİRSİNİZ. EmptyC.tesi Ağus. 29, 2009 10:52 pm

Eğer hotmail, windowslive ya da başka uzantılı (gmail, yahoo v.s) bir adresiniz var ise ve artık bu adresi hiç kullanmayıp tamamen kapatmak isterseniz, önce kapatmak istediğiniz hesabınıza kullanıcı adı ve şifrenizle giriş yapın. Sonrada aşağıdaki adresi hotmailinizin adres çubuğunuza kopyalayıp yapıştırarak enterleyin. Karşınıza kapatma sayfası çıkacak. Doğrulayın ve kapatın.
https://account.live.com/CloseAccount.aspx?mkt=tr-tr
Eğer hotmailinize girmeyip direkt bu adrese tıklarsanız, önce hotmail ana sayfası açılacak ve kullanıcı adı ve şifrenizle giriş yapmanız istenecek. Çünkü hotmailin hangi hesabı kapatacağını bilmesi lazım:) Kullanıcı adı ve şifrenizle girdikten sonra karşınıza hotmailinizi kapama sayfası çıkacak, onaylama kutusuna kapatmak istediğiniz adresi yazıp hesabınızı kapatabilirsiniz.
Not: Bu verdiğim adresle:
1- Hotmail, windowslive olarak kullandığınız mailinizi ve ayrıca msn nizi kapatabilirsiniz.
2- Daha önce açtığınız ve sadece msn olarak kullandığınız hotmail ve windowslive dışındaki başka uzantılı (gmail, yahoo v.s) msn adresinizi kapatabilirsiniz.

--
Sahip oldugunuz ve faydalandiginiz bilgileri, mail listenizdeki diger arkadaslarinizla paylasiniz.

Konfüçyüs bilgi konusunda der ki;
"Sende bir yumurta var, bende bir yumurta var. Ben yumurtamı sana verdim, sen yumurtanı bana verdin. Sende bir yumurta var, bende bir yumurta var.
Ama,
Sende bir bilgi var, bende bir bilgi var. Ben bilgimi sana verdim, sen bilgini bana verdin.Bende iki bilgi var, sende iki bilgi var.”

Biz de bu dusunceyle bilginin yayilmasina yardimci olmaliyiz.

KULLANMADIĞINIZ MSN ADRESİNİZİ TAMAMEN KAPATABİLİRSİNİZ.
1 sayfadaki 1 sayfası