Evrim Akın Fan Club
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Evrim Akın Fan Club

Evrim Akın Fan Club'e Hoş Geldiniz..

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Evrim Akın

YazarMesaj
.sonay.
Tam Evrimci
Tam Evrimci
.sonay.

Metin Alanı : <center><font color="white"><marquee direction="left" style="background:red">Vatanını Seven Görevini En İyi Yapandı®️.</marquee></font></center>

Evrim Akın Empty
MesajKonu: Evrim Akın   Evrim Akın EmptyPaz Ağus. 30, 2009 1:26 pm

Oyunculuk kariyerinize nasıl başladınız?

Ankara’dan İzmir’e yeni taşındığımız günlerdeEvrim Akın Smilev henüz lise birinci sınıftayken Konak Belediye Tiyatrosunun tiyatro kursuna gitmemle başladı. Sonra kursiyer oldum.Hocalarımız bizi yavaş yavaş oyunlara çıkarmaya başladı. ve tiyatrodan vazgeçemeyeceğimi anladım.

Daha sonra Kültür-Sen’e geçtik. Burada oyunculara burs veriyorlardı. Artık kursiyer olarak değil deEvrim Akın Smilev oyuncu olarak çıkıyorduk oyunlaraEvrim Akın Smilev bu arada lisedeki gösteriler de devam ediyordu bir yandan.

Sonra oyunculuk bölümüne gitmek istediğimi anneme söyledimEvrim Akın Smilev annem pek istemediEvrim Akın Smilev fakat babam çok destek oldu. Böylece buralara kadar geldik işte...

Avrupa Yakası’na nasıl seçildiniz peki?

Onun çok enteresan bir hikayesi var. Ben Estağfurullah Yokuşu’nda oynuyordumEvrim Akın Smilev Kanal D’de. Bu dizinin yardımcı yönetmeni Jale Hanımla aylar sonraEvrim Akın Smilev karşılaştığımızda bir sitcoma başlayacaklarını söyledi. Kadro kuruluyor ama Evrim Akın Smilev “seni alamıyorumEvrim Akın Smilev sana uygun rol bulamıyorumEvrim Akın Smilev çok üzülüyorum” dedi. Belki konuk oyuncu olarak almaya çalışırım seni” demişti.

Sonra 31 Aralık saat 14.00’teEvrim Akın Smilev hiç unutmuyorumEvrim Akın Smilev telefonum çaldı. Jale hanım arıyorEvrim Akın Smilev “Evrim hemen buraya Plato’ ya gelir misinEvrim Akın Smilev bir iş görüşmesi var ” dedi bana. Gittim tabi deneme çekimi yaptılar. Yönetmenimiz Evrim Akın Smilev “saçını sarıya boyatır mısın” dediEvrim Akın Smilev ben de “rol benim olursa neden olmasın” dedim ve bu şekilde anlaştık...

Zor olmadı mı esmerlikten sarışınlığa geçmek?

Tabii ne çıkacak diye korkuyorsun amaEvrim Akın Smilev sonuçta ortada bir iş var ve iş yapmam gerekiyorEvrim Akın Smilev maddi anlamda da çok yeterli değildim o sıralarEvrim Akın Smilev ben de boyattım saçlarımı.

İlk başlangıçta Selin rolü her bölümde yoktu sonradan sanırım çok sevildi ve devamlı oldu. Aslında kimler kimler gelmiş benden önce bu rol içinEvrim Akın Smilev ama olmamış... İşte böyle zor olduEvrim Akın Smilev ama güzel oldu.

Selin karakterinin kendine has bir konuşma tarzı var? Bu çok kolay değildir herhalde? Bunun için çalışıyor muydunuz?

Rolü almadan önce bana karakterin özellikleri anlatılmıştı. GülseEvrim Akın Smilev bütün karakterlerin açılımlarını yazmıştı. O bana çok yardımcı olduEvrim Akın Smilev işe bir sıfır önde başladım bu karakter analizi ile. Bir deEvrim Akın Smilev biz arkadaşlarla kendi aramızda tikkyleri taklit ederek eğlenirdik bol bol.“Aaa gelcem” “ben aa yapcam ben” diye konuşurduk Evrim Akın Smilev o yüzden zor olmadı benim için.

Peki setten çıkışta normal konuşmanıza adapte olmanız zor olmuyor mu?

Şimdi o şöyle oluyor; kostümlerimi çıkardığım andaEvrim Akın Smilev o makyajı silinceEvrim Akın Smilev saçımı da toplayınca Selin gidiyor ve Evrim Akın geliyor. Zaten bu karakter sette güzel ve o oraya çok güzel uyuyor. DışarıdaEvrim Akın Smilev ya da tek başına güzel olmuyor Selin.

Selin’le aranızda benzerlikler var mı? Konuşmalarınızda yokEvrim Akın Smilev onu anladıkEvrim Akın Smilev fakat yaşam tarzıEvrim Akın Smilev sosyal aktivitelerdeEvrim Akın Smilev giyiniş tarzında vs. benzerlikler var mı?

Aslında ben sana benzemiyorum desem deEvrim Akın Smilev bu senin için ne kadar inandırıcı olur bilemiyorum. Bu ancak beni tanıdıkça anlaşılır gibime geliyor...

Selin hakkında ne düşünüyorsunuz?

Selin gibi tipler aslında komik geliyor bana.. Selin bir anti-kahramanEvrim Akın Smilev ama bir anda herkes çok sevdi...

Zaten ilk başlarda “herkes benden nefret edecek” diye korkularım vardı. Ama bir anda dengeler değişti ve herkes Selin’i sevdiEvrim Akın Smilev ben de sevmeye başladım.

İyi niyetliEvrim Akın Smilev duygusalEvrim Akın Smilev fazla zararlı değilEvrim Akın Smilev aklı çok çalışmadığından mıEvrim Akın Smilev beynini çok yormadığından mı??? O pırlantalar taksınEvrim Akın Smilev tikky tikky giyinsin... O’nun hayatı solaryumuEvrim Akın Smilev makyajı...

Bakış açısı günlükEvrim Akın Smilev yüzeysel ve popülist. Ne güzel gidiyordukEvrim Akın Smilev klasiklerEvrim Akın Smilev romantiklerEvrim Akın Smilev mavf etti bizi bu popülistler…

Avrupa Yakası çok başarılı bir dizi. Böylesine bir ekiple çalışmak çok zevkli olmalı?

Tabii canım.... Aşırı bir zevk!!! Her defa sete giderken bir an önce orada olayım diye bakıyorum. Engin Günaydın orada olsunEvrim Akın Smilev Ata orada olsunEvrim Akın Smilev Hümeyra Hanım orada olsunEvrim Akın Smilev herkes orda olsun istiyorum…

Çalışırken de eğleniyoruz bir yandanEvrim Akın Smilev kamera arkaları... TakılıyoruzEvrim Akın Smilev kekeliyoruzEvrim Akın Smilev şaşırıyoruz...Hatta birgün çekimde Ata Cem’e Levent demişEvrim Akın Smilev ben de Kubilay’a Vural demişimEvrim Akın Smilev sonradan fark ettik ...

Birbirimizin bu tuhaflıklarınaEvrim Akın Smilev oyunlarına çok gülüyoruz. Bir kere çok şanslıyımEvrim Akın Smilev çok iyi insanlarla çalışıyorum.

Avrupa Yakası uzun süre devam eder mi?

Keşke buna karar vermek benim elimde olsa... Ben bunu 10 sene daha sürdürürdüm. Ancak (bir değneğim olsa): bu diziyi yirmi beş dakika yapardımEvrim Akın Smilev dünyada da örneklerini görüyoruzEvrim Akın Smilev bütün sitcomlar 25- 30 dakika. “Married with Children” olsunEvrim Akın Smilev “Seinfeld” olsun; hepsi tadımlıkEvrim Akın Smilev özlüyorsunuzEvrim Akın Smilev tadına doyamıyorsunuz...

Bizimkinde iseEvrim Akın Smilev üç haftayı bir bölüme sıkıştırıyorsunuzEvrim Akın Smilev aslında daha kısa olsaEvrim Akın Smilev çok uzun yıllar devam edebilir. Çünkü böyle bir ekip herzaman bir araya gelir mi bilmiyorum....

Bundan önce hangi projelerde yer aldınız?

Ben “Nisan Yağmuru”nda oynadım. “Canım Kocacım” da yer aldım. Bir de “Estağfurullah Yokuşu” vardı...

Selin karakteri Evrim Akın’ın patlamasını sağladı mı?

Tabii... O su götürmez bir gerçek. Aslında bunu bütün oyuncu arkadaşlarım yaşadı Avrupa Yakası ile... Gülse’nin ve diğer oyuncu arkadaşlarımın zekasınaEvrim Akın Smilev mizahınaEvrim Akın Smilev dilineEvrim Akın Smilev yeteneğine daha sonra da kendi yeteneklerime bağlıyorum ben bunu. Sonuçta ortaya çıkan şeyde hepimizin emeği var...

Sette sizi en çok kim güldürüyor?

Kim güldürüyor??? Ata ve Engin çok güldürüyor... Bir de Bülent ile bizim garip bir elektriğimiz var. Hiçbir şey yapmasak da gülüyoruz. OnunlaEvrim Akın Smilev biz eski arkadaşızEvrim Akın Smilev ondan herhalde... Gazanfer Bey’i de izlerken çok gülüyorum. Ama en çok Ata’yaEvrim Akın Smilev Engin’e ve Bülent’e...

Gelelim Evrim Akın’a... Evrim Akın neler yapar dizi dışında???

Neler yapar? İngilizce dersine başladım….Spora gidiyorum.... Film izliyorum bol bol... Oyunlara gidiyorumEvrim Akın Smilev çok güzel tiyatro grupları var onları izlemeye gidiyorum... Dinlenmeye çalışıyorumEvrim Akın Smilev ailemle vakit geçiriyorum...

Spor yapıyorum dediniz o zaman formunuzu spora mı borçlusunuz?

Yeni başladım aslında spora. Çocukken de yapıyordumEvrim Akın Smilev babam çok haşır neşirdi sporlaEvrim Akın Smilev o yönlendirdi bizi. Kardeşim sporla profesyonel olarak ilgileniyor. Spor akademisinde kendisi. Ailemizin en güzel vücutlusu odur aslında.

Ne tür müzikler dinliyorsunuz?

Ben çok karışık müzik dinliyorum aslında. Ama bir “Jim Morrison” fanatiğiyimEvrim Akın Smilev aşığıyım hatta... Birkaç şarkısı var çok sevdiğimEvrim Akın Smilev onları günde üç kere dört kere dinlerim.

Bundan önce de iki üç yıl sadece “Massive Attack” dinledim. Ben tutuldum mu başka bir müzik ya da grup dinleyemiyorum. Şu aralar ise SkinEvrim Akın Smilev FaithlessEvrim Akın Smilev Senem DeyiciEvrim Akın Smilev Keith JarrettEvrim Akın Smilev Pink Martini dinliyorum.

İnternetle aranız nasıl?

İnternetle aram fena değilEvrim Akın Smilev idare eder. Mümkün mertebe maillerime bakıyorum..Bazen “ekşisözlük”e bakıyorumEvrim Akın Smilev hoşuma gidiyorEvrim Akın Smilev çok eğleniyorum orada... Bence herkes baksın. MSN kullanıyorumEvrim Akın Smilev arkadaşlarımla konuşuyorum ama tanımadıklarımı eklememeye çalışıyorum...

Araştırmalar için “google” çok faydalı. Aslında internet bir derya denizEvrim Akın Smilev ben ise onun bir kıyısınıEvrim Akın Smilev bir koyunu yakalamışımEvrim Akın Smilev orada koyda takılıyorumEvrim Akın Smilev canım isterse dışarı çıkıyorumEvrim Akın Smilev kurulanıyorum... Canım isterse giriyorumEvrim Akın Smilev oyun oynuyorum... Eğlence ve araştırma amaçlı kullanıyorum.

İleride neler yapmayı düşünüyorsunuz? Belirli hedefleriniz var mı?

İnsan birçok şey yapmak istiyor daEvrim Akın Smilev ne yazık ki plan program yapmak bizim en doğal hakkımızkenEvrim Akın Smilev elimizden alınan bir şey. Yaşadığımız koşullar nedeniyleEvrim Akın Smilev hiçbir şey hakkında plan yapamıyoruz. Çünkü ne olacak ne bitecek belirsizEvrim Akın Smilev ülkenin ve dünyanın gidişatı plan yapmaya uygun değil. Ne ekonomisi ne de bütünüyle yaşantı.

Anı yaşıyoruz hepimiz şu andaEvrim Akın Smilev hepimiz günü kurtarmaya çalışıyoruz. Ama benim isteğim mesleki anlamda ilerde iyi projeler yapmakEvrim Akın Smilev iyi sinema filmlerindeEvrim Akın Smilev derdi olanEvrim Akın Smilev bir yerlere değenEvrim Akın Smilev dokunan filmlerde yer almak...

O zaman Selin karakteriyle sabitlenmiş değilsiniz? Daha önceden biliyoruz örneklerini ama bunun dışında birçok farklı rolde yer alabilirsinizEvrim Akın Smilev değil mi?

O fırsat tanınırsaEvrim Akın Smilev neden olmasın... Mesela biz bu yaz Yönetmen Şahin Alparslan ile bir film çektik adı “Şaşkın”. Selin’ den apayrı bir karakteri canlandırıyorum. Mart gibi gösterime girecek. Filmi montaj aşamasında görenler beni tanımamışEvrim Akın Smilev “kim bu kız” diye sormuşlar.

Gelen projelere göre Evrim Akın Smilev yazılan role göreEvrim Akın Smilev ben de öğrendiklerimi ve öğreneceklerimiEvrim Akın Smilev birikimlerimi oraya kanalize ederim ve ona göre bir şeyler yapmaya çalışırım...

Siz de herkes gibi kendinizi Ally Macbeal rolündeki Calista’ya benzetiyor musunuz?

Bilmem kiEvrim Akın Smilev o çok güzel değil mi??? Dudakları kalın diye mi acaba? Ben de biraz öne çıkarıyorum dudaklarımı Selin rolünde belki ondandır… Tikky kızlar hep böyle dudaklarını büzüştürürler ya... Calista çok güzel bir kadınEvrim Akın Smilev ben çok severdim onu.

Evrim Akın
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» EVRİM AKIN VİDEOLAR
» evrim akın muğladaydı
» Evrim akın dergi- tv
» EVRİM AKIN'LA SAMİMİ RÖPORTAJ
» evrim akın ölümden döndü