.sonay. Tam Evrimci
Mesaj Sayısı : 454 Yaş : 29 Nerden : NEVŞEHİR Metin Alanı : <center><font color="white"><marquee direction="left" style="background:red">Vatanını Seven Görevini En İyi Yapandı.</marquee></font></center> Kayıt tarihi : 23/08/09
| Konu: Kapak Nickler Ptsi Ağus. 31, 2009 11:28 pm | |
| bEnDe ÖzLeDiM bEnDe ReSmÝn VaR þU aN mSn De SaNa YaZmAk ÝsTeRiM dErMaN yOk ElLeRiMdE
GÝTME RUHUM SEN YOKKEN HÝCRAN DÜÞER BU ÞEHRE Sen benim adımı bile anamazsın. Bırak dost kalmayı sen benim düþmanım bile olmazsın... GiDene KaL déMek ZawaLLılaRa kaLana qit deMék TerßiyésizLeRe DönMeyene DöN demeK AciZLeRe HakedéNe YoL VeRMek BiZe YaKı$ıR Gelme bana canın sağolsun, dönme bana yolun açık olsun, ben þimdi baþka kalplerdeyim. bUdA SaNa KaPaK oLsUn..
DerDi oLaNı DinleriM, DerdiM VarSa DerDe YoL aÇaNı SileR GeçeriM..!
SANA KARÞI BÝ TEK SEVGÝ DUYABÝLÝRÝM O DA HAYVAN SEVGÝSÝ
вιℓιуσямυѕυη ѕєη уüzмє вιℓмєѕєη νє ∂єηιzє gιяѕєη вιℓє вαтмαzѕıη. çüηкü тιριη кαуıк.
нαуαттα кαяþιмα çιкαη єη zαναℓℓι ∂öηєкѕιη.. .!!!! уα σℓ∂υğυη gιвι göяüη уα ∂α gözüмє göяüηмє
ßiRiNé VéRiLéCéK DéqéR uqRuNa FéDa éDiLéßiLéCéKLéRLé öLÇüLéßiLiYoRSa aÇ qöZLéRiNi éTRaFıNa ßaq..qöRDüqüN HéR$éYi Féa éDéßiLiRiM..aMa SaKıN aYNaYa ßaqMa.!
kimseye kendimi tanıtmak gibi bi derdim,ne de kimsenin beni tanıması gibi bi lüksüm vardır
Hayatta edindiğim tecrübeler, yediğim kazıkların toplamıdır
AfeTmem Ağır GeLiYoSa ßu SzLer FiRar SerßesT ÜsTeLeMem
Y.O.K Artık Sana Ait T€K Zerre ßünyemde..Sen koca ßir HÝÇ oldun ßende, €ttiğin T€K cümle ile..!
нєяѕєуιη вιя ѕσηυ ναяdιя...ιѕтє вυdα ѕєηιη ѕσηυηdυя!!! .
ÝNSANLAR VARDIR SEVGÝYE LAYIKTIR.ÝNSANLAR VARDIR SEVGÝNÝN EN YÜCESÝNÝ VERSENDE AÞAGLIKTIR
rabbim sen beni dostlarımdan koru ben düþmanlarımın icabına bakarım.!!!
KiMSe WaZGeÇiLMeZ DeÐiLDiR.kIr kALbÝmÝ GöNLüN oLsUn.aL HeRÞeYi gÖzÜn dOysUN. ÞiMDi bAþKa MaNiTaLaRLaYıM aL bUdA SaNa KaPaK oLsuN..!!!
Dostu da severim düsmani da. Çünki dost gücümü, düsman ise ödevimi gösterir."
bırakıp gittiğin kalbinse elbet geri döneceksinn
sevdiğini söylemekten korkmak yaþamaktan korkmaya bedeldir
ÇÝÇEÐÝ BURNUNDA 20 YAÞINDA NÖBET TUTAR OLDUM G3 BAÞINDA ÝSMÝMÝ OKURSAN MEZAR TAÞINDA YOLLARA BAKIPTA AÐLAMA SEVDÝÐÝM
yürek söz vermi$se bizde sözden dönülmez,kalp kalbe kalbe gönül vermi$se bizde sevgi inkar edilmez,bizde yürek zedelenir ama asla dostluga,sevgiye ihanet edilmez
Suskunluğuma bakıpta seni unuttum sanma,þu dünyada özlediğim biri varsa oda sensin.Yanımda olmasan bile yüreğimde hep benimlesin.Unutulmayacak kadar değerlisin... | |
|