.sonay. Tam Evrimci
Mesaj Sayısı : 454 Yaş : 29 Nerden : NEVŞEHİR Metin Alanı : <center><font color="white"><marquee direction="left" style="background:red">Vatanını Seven Görevini En İyi Yapandı.</marquee></font></center> Kayıt tarihi : 23/08/09
| Konu: fıkralarımız Salı Eyl. 01, 2009 10:11 am | |
| fıkralarımızı burada paylaşalım _________________ | |
|
.sonay. Tam Evrimci
Mesaj Sayısı : 454 Yaş : 29 Nerden : NEVŞEHİR Metin Alanı : <center><font color="white"><marquee direction="left" style="background:red">Vatanını Seven Görevini En İyi Yapandı.</marquee></font></center> Kayıt tarihi : 23/08/09
| Konu: Fıkralardan Seçmeler (Ne Yapar/Kim Daha Zeki) Salı Eyl. 01, 2009 10:12 am | |
|
| Ne YaPaR?? öĞrEtMeN:fatoş beş elma ile altı portakal ne yapar?? FaToŞ:vitamin yapar öğretmenim ... KiM dAhA zEkİ?? küçük temelle arkadaşları sınıfta aralarında kim zeki diye tartışıyorlarmış. KüÇüK tEmEl:ben çok zekiyumdur,uç aylıkken yürümeye başlamişum,demişşş. oradan dursun söze atlamış. DuRsUn:sen ha puna zeka mi diysun daa haçan ben uç yaşuna kadar kendumi kucakta taşitmişumm... |
| |
|
.sonay. Tam Evrimci
| |
.sonay. Tam Evrimci
| Konu: Kısa Ama Komik Salı Eyl. 01, 2009 10:13 am | |
| 4 Kişilik Öğrenci Uçağı KARADENİZ'de Bir Mezarlığa Düşer. Ertesi Gün Haberlerde; ŞOKK ŞOKK ŞOKK!!! 4 kişilik uçaktan 80 tane ceset çıktı. ölü sayısının artmasından korkuluyor. | |
|
.sonay. Tam Evrimci
| Konu: Akıllı Kadın Diye Buna Derim Ben Salı Eyl. 01, 2009 10:18 am | |
| KAYNANALIK SANATI AKILLI KADIN DİYE BUNA DERİM BEN )) Mehmet ile Handan öğrenci olup, aynı evi paylaşmaktadırlar. Bir gün Handan ve Mehmet, Mehmetin annesini yemeğe davet ederler,Mehmetin annesi akşam yemeği süresince Handanı uzun uzun süzer ve aslında Handanın çok alımlı ve güzel bir kız olduğunu , acaba aralarında ev arkadaşlığından daha ileri bir boyutta bir ilişkinin mevcut olup, olmadığını merak eder. Aklını okumuşçasına Mehmet annesine der ki: Ne düşündüğünü biliyorum ama emin ol ki sadece ev arkadaşıyız, ötesi yok. Akşam yemeğinden sonra Mehmetin annesi evine döner. Aradan bir iki gün sonra Handan der ki: Mehmet,annen bize yemeğe geldiğinden beri gümüş çorba kasesini bulamıyorum. Mehmet yanıtlar: Annemin almış olabileceğini tahmin etmiyorum ama ben yine de kendisine bir mektup yazayım.Oturur ve yazar: Anneciğim,Gümüş çorba kasesini sen aldın demiyorum, ama almadın da demiyorum.Fakatkonu şu ki: sen bize yemeğe geldiğinden beri gümüş çorba kasesi kayıp. sevgiler oğlun Mehmet. Bir hafta sonra Mehmetin annesinden mektup gelir: Sevgili oğlum: Handanla yatıyorsun demiyorum, ama yatmıyorsun da demiyorum. Fakat konu şuki: Handan kendi yatağında yatıyor olsaydı, gümüş çorba kasesini çoktan bulmuş olurdu. Sevgiler annen. ))))
| |
|