.sonay. Tam Evrimci
Mesaj Sayısı : 454 Yaş : 29 Nerden : NEVŞEHİR Metin Alanı : <center><font color="white"><marquee direction="left" style="background:red">Vatanını Seven Görevini En İyi Yapandı.</marquee></font></center> Kayıt tarihi : 23/08/09
| Konu: Emrah Şahin (Balyoz) Salı Eyl. 01, 2009 11:01 am | |
| Mesleğim? - Oyuncu. Şu anda, yeni sezonda FOX TV’ de Bez Bebek adlı dizide oynuyorum. Yeni sezonda yayına giriyoruz.
*Oyunculuğa nasıl başladım? - Zaten illüzyonla ilgilenmemden dolayı 2002 yılından beri oyunculukla iç içeyim. Her zaman dediğim gibi illüzyon sanatının %90′ ı oyunculuk %10′ u tekniktir. Biraz da yeteneği varsa, iyi bir oyuncu iyi bir illüzyonist olabilir, tersi de geçerlidir.
Eğitimim? - İngilizce işletme bölümü mezunuyum, üniversite eğitimi sonrası network mühendisliği üzerine eğitim aldım. Çok iyi derecede ingilizce ve rusça biliyorum. Eğitimim sonrasında, yıllarca dış ticaret uzmanı olarak çalıştım.
*Tecrubelerim? - Üniversitede tiyatro. - Sihirli annem dizisi. - Arka sokaklar dizisi. - Yapı Kredi Bankası Adios Card reklamı. (Beeee-daaaa-vaaa) - Bez Bebek 2009 yeni sezon
| |
|