Evrim Akın Fan Club
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Evrim Akın Fan Club

Evrim Akın Fan Club'e Hoş Geldiniz..

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Oyuncular aslında birer delidir

YazarMesaj
.sonay.
Tam Evrimci
Tam Evrimci
.sonay.

Metin Alanı : <center><font color="white"><marquee direction="left" style="background:red">Vatanını Seven Görevini En İyi Yapandı®️.</marquee></font></center>

Oyuncular aslında birer delidir Empty
MesajKonu: Oyuncular aslında birer delidir   Oyuncular aslında birer delidir EmptySalı Eyl. 01, 2009 4:46 pm

Topic: Oyuncular aslında birer delidir!

Ünlü balet ve oyuncu Tan Sağtürk'ün BUGÜN'e yaptığı, 'Biz sanatçılar problemli insanlarız' açıklaması büyük yankı uyandırdı.Çoğu oyuncu biraz deli, dengesiz, problemli olduklarını kabul etti. İşte onlar...
Gürgen Öz: Bir tarafım çok iyi ve uysalken, bir tarafım çok hırçın, kaba, saldırgan ve kincidir. Kendimi anlamak adına 'Onu niye yaptın, bunu niye yaptın?' diye sorarım. Dengesiz bir ruh halim var. Zaten oyunculuk için de bu gerekli.
HER GÜN KORKUYORUM
Emre Kınay: Oyunculuk yaptığım için mutluyum ama işimiz kesinlikle delilik. Müslüman mahallesinde salyangoz satmanın bire bir karşılığıdır bu işi yapmak. Ayrıca her gün korkuyorum. 'Nasıl yürüyeceğiz, bir yere kadar geldik, büyüdük. Bundan sonra küçülmek de olmaz, büyüyerek devam etmek lazım' diyorum.
TATLI DENGESİZİM
Evrim Akın: Ben sınırları olan, net biriyim. Her insanda olduğu gibi benim de belli prensiplerim var. Bir parça dengeli olmaya özen gösteririm. Ben de tatlı dengesizim mesela.
ÇİFT YÖNLÜ BİRİYİM
Doğa Rutkay: Oyunculuk ciddi anlamda çok zor bir meslek. Ben de çift yönlüyüm. Dengesiz, zaman zaman tutarsız, ne yapacağı belli olmayan biriyim. Bu da normaldir diye düşünüyorum. Oyunculuk yapıyoruz sonuçta.
İŞİMİZ ÇOK ZOR
Pelin Karahan: Aslında burcumun özelliklerini taşıyorum. Terazi burcuyum. Çok kararsız, hafif dengesiz, zaman zaman da tutarsızım ama oyunculuk için de bunlar normal diyebiliriz. Çünkü ciddi anlamda çok zor bir iş yapıyoruz.
NORMAL DEĞİLİM
Oktay Kaynarca: Hiç kavga etmemiş, aşık olmamış, terk etmemiş, terk edilmemiş, dayak yememiş, zırıl zırıl ağlamamış bir adamdan oyuncu olmaz. Oyuncu deli olmalı. Ben normal bir insan olduğumu düşünmüyorum.

Oyuncular aslında birer delidir
1 sayfadaki 1 sayfası