.sonay. Tam Evrimci
Mesaj Sayısı : 454 Yaş : 29 Nerden : NEVŞEHİR Metin Alanı : <center><font color="white"><marquee direction="left" style="background:red">Vatanını Seven Görevini En İyi Yapandı.</marquee></font></center> Kayıt tarihi : 23/08/09
| Konu: ege tanman Ptsi Ağus. 24, 2009 12:06 pm | |
| Ege TanmanYer:Bursa, Turkey Doğum Günü:26 Şubat 1998 Detaylı Bilgi Kişisel Bilgiler:Bursa Yıldırım Belediyesi Adile Naşit Tiyatrosunda 1 yıl tiyatro eğitimi alan EGE TANMAN,Oyunculuk hayatına 5,5 yaşında "Kınalı Kar" adlı TV dizisiyle başlamıştır.2002 yılından beri bir çok dizi ve 2 sinema filminde rol almıştır. Kınalı Kar Yusufcuk Kandil Büyük Buluşma Sırlar Dünyası Kezban Yenge Babam Ve Oğlum-SİNEMA FİLMİ Sev Kardeşim Acemi Cadı Çocuk-SİNEMA FİLMİ Bez Bebekİlgi Alanları:İnternet,Tv,Futbol,Tenis,Yüzme,Binicilik... Ve özellikle BUZ PATENİ | |
|
.sonay. Tam Evrimci
Mesaj Sayısı : 454 Yaş : 29 Nerden : NEVŞEHİR Metin Alanı : <center><font color="white"><marquee direction="left" style="background:red">Vatanını Seven Görevini En İyi Yapandı.</marquee></font></center> Kayıt tarihi : 23/08/09
| Konu: Geri: ege tanman Cuma Eyl. 04, 2009 10:33 am | |
| Minik Ege, Çağan Irmak`ı örnek alıyor.. Bursa- `Babam ve Oğlum` adlı filmde `Deniz`i canlandıran minik Ege, filmin yönetmeni Çağan Irmak`ı örnek alıyor. Ege Tanman, Bursa`nın merkez Yıldırım İlçesi`nde, Peyami Safa İlköğretim Okulu`nda 44 kişilik bir sınıfta öğrenimini sürdürüyor. Oynadığı diziler ve filmdeki başarısıyla okul arkadaşlarının gözbebeği olan Ege Tanman, gösterilen ilgiye rağmen şımarmaması ve derslerdeki başarısıyla da öğretmenlerinin takdirini kazanıyor. Ege Tanman, filmde rol almaktan duyduğu mutluluğu dile getirirken, `Çağan abi, beni yönetmen yardımcısı olarak yanına alacağını söyledi. Ayrıca Mars`a gitmek, Marslıları araştırmak istiyorum. Büyüyünce ya yönetmen ya da bilim adamı olmak istiyorum` diye konuştu. Filmde en beğenerek oynadığı sahnenin, kovboy hayali sahnesi olduğunu belirten Ege, final sahnesinde ise çok duygulandığını söyledi. Ege Tanman, bombaların patladığını zannettiği için Kurtuluş Savaşı sahnesinde çok korktuğunu bildirerek, `Atatürk`ü çok seviyorum. Atatürk buraya gelse ne isterse verirdim. İsterse canımı verirdim` dedi. Ege Tanman`ın sınıf arkadaşları da filmi çok sevdiklerini, bazı sahnelerde ağladıklarını söylediler. Bazı arkadaşları ise Ege`nin yerinde olmak istediklerini belirterek, `Ege`nin yerinde olsaydım çok çalışırdım, kazandığım paraları bankaya yatırırdım` dediler. | |
|