.sonay. Tam Evrimci
Mesaj Sayısı : 454 Yaş : 29 Nerden : NEVŞEHİR Metin Alanı : <center><font color="white"><marquee direction="left" style="background:red">Vatanını Seven Görevini En İyi Yapandı.</marquee></font></center> Kayıt tarihi : 23/08/09
| Konu: imzalık sözler Salı Eyl. 08, 2009 12:49 pm | |
| hala saklı bir yerde o görmediklerin o bilmediklerin, içimdeki acılar... hala kaldı bir yerde o hissetmediklerin, hiç sezmediklerin, içimdeki aşk
...
Sen hep kendini bilicen.! Geçme sınırını çizicen.! Önce rütbeni bilicen.! Herkes kendini bilecek.! Durma sınırını çizecek.! Kendi restini çekecek.! Bu alemde kendini bilicen.! Geçme sınırını çizicen.! Önce rütbeni bilicen.! Artık herkes kendini bilecek.! Durma sınırını çizecek.! Kendi restini çekecek.!
...
koptum mu şimdi dalımdan? yalnız mıyım? yerlerde miyim? korktuğum başıma mı geldi? rüzgarlar esiyor duyuyorum... hazan mevsimi gelmiş, umutlar yaprak misali... her savaşın sonunda olduğu gibi kaybeden yine benim!
...~ Üzeni yolla İsterse dönsün sonra Salla ardına bakma asla Yolla aldatan aldansın.. Salla ! ~
...
Düşüncelere daldım nefesimi tuttum, Ölümü düşündükçe geliyor uykum.. Yok ki korkum; Gamsızdı ruhum, Yaşananların eseri yaşlanan ruhum .!
...Aşk seni bulabilir de Uzakta durabilir de Samimi oluyor derken Mesafe koyabilir de ; Bu böyle Vurabilir de İlgisiz kalabilir de Onu sana katıyor derken Tuzaklar kurabilir de ~~ ... Bu Böyle ... ~~
...Ansızın tarifsiz gelir ya O zamanlar sormaya cürettin kalmaz olanından Feri soluk, niyeti kayıp, dardayım Aşk nefrete ne yakınsın Kin kırdı her okşamak istediğimde seni Elimi gözlerimi gömdüm tebessüme Yalnız kendine inkarın Sadece senden kaçarsın Halin ele verir anlamazsın
...Herşey şimdi soğuk ve boş Sıcaklığın çok uzaklarda Borç günler geçirdik Ama durmadık şu fani dünyada Bıraktın sen beni son durakta Tek başıma Keşke görebilseydim seni Keşke duyabilseydin sesimi Keşke görebilseydim seni Keşke aahh keşkee
...
küçücüğüm herşeyim nolur çok uzaklara gitme gidersen öleceğim karanlığa döneceğim..
... Rüzgar essin, ümitlerin serinlesin Tepe taklak olsun güneşin yaktığı zemin Ben bir kalıp buz. Rap dudaklarıma vantuz Lan oğlum bak burası koca denizde iki kaşık tuz Bedenimle sevgili olduğumdan bu yana geçmiş bir dolu sene. Çok ihanet etmişim bilmeden zavallı bene. Caddeler pişmanmış beni gördüklerine Ağırlık olmuşum soğuk kaldırımlar üstünde, et dikende!... Ben ki ben de, sen ki sen de güzelsin. Sesim tek beden de gizlensin. Gözyaşlarım raksa koyulup vecdetsin. Gönlüm halden hale girmekte feryatlarım sema etsin. En kalıcı izler yüzde bırakılır. Kafatası dertlenir, adı batası demlenir Sayın bayım, cehenneme canın, kurumalı kanın
...
oldum olası sevmez kalbim matemi
...
_________________ | |
|