.sonay. Tam Evrimci
Mesaj Sayısı : 454 Yaş : 29 Nerden : NEVŞEHİR Metin Alanı : <center><font color="white"><marquee direction="left" style="background:red">Vatanını Seven Görevini En İyi Yapandı.</marquee></font></center> Kayıt tarihi : 23/08/09
| Konu: Fen ve anadolu liselerinde son kayıt günü C.tesi Ağus. 29, 2009 12:46 pm | |
| Fen, Anadolu, sosyal bilimler liseleri ve bazı meslek liselerine Ortaöğretim Yerleştirme Puanları (OYP) 2. yerleştirme sonuçlarına göre kayıt yapılaacak okullara başvuruda son gün.
Ortaöğretim Kurumlarına Geçiş Sistemi kapsamında 2. yerleştirme döneminde bir okula kayıt hakkı kazanan adayların kayıt işlemleri bugün saat 17.00'de sona erecek ve 2. yerleştirme sonucunda boş kalan kontenjanlar yarın açıklanacak.
Boş kontenjanlara göre ''tercihinde yükselme'' başvuruları ise 24-26 Ağustos 2009 tarihleri arasında öğrencinin mezun olduğu ilköğretim okulu müdürlüğünden yapılacak. Başvurunun bizzat öğrenci velisi tarafından ''Tercihinde Yükselme İşlemi Talep Dilekçesi'' doldurularak yapılması ve bunun okul müdürlüğünün elektronik ortamda onaylaması gerekiyor.
Tercihinde yükselme işlemine OYP'den 196 ve üstü puan alan ve daha önce okul tercihi yapmış olan tüm öğrenciler talepte bulunabilecek. | |
|