Evrim Akın Fan Club
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Evrim Akın Fan Club

Evrim Akın Fan Club'e Hoş Geldiniz..

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

pınar aylin(mimi)

YazarMesaj
.sonay.
Tam Evrimci
Tam Evrimci
.sonay.

Metin Alanı : <center><font color="white"><marquee direction="left" style="background:red">Vatanını Seven Görevini En İyi Yapandı®️.</marquee></font></center>

pınar aylin(mimi) Empty
MesajKonu: pınar aylin(mimi)   pınar aylin(mimi) EmptySalı Eyl. 01, 2009 10:46 am

KENDİ AĞZINDAN HAYATI

İzmirli olmanın getirdiği her türlü avantajı yaşayarak büyüdüm. İlkokula 5 yaşında gidip öğretmen annemin en hayırlı öğrencisi oldum.İzmir özel Türk koleji'ne gittiğimde o kadar miniktim ki okulun maskotu oldum. 16 yaşımda 3.tercihim olan İletişim fakültesi'ni kazanıp Ege üniversitesine'ne girdim ve okulda burnumu sokmadığım bir şey kalmayana dek herşeye yetişdim.O sıralar reklamcılık adına yaratıcı birşeyler yapacağımı düşünürken T.R.T 'den gelen bir teklifle gençlik programları sunmaya başladım.
pınar aylin(mimi) 2

Ve tabii ki televizyonculuk da cazip geldi mezun olunca direk Kanal Ege 'ye girip kendi programlarımı hazırlayıp sunmaya başladım. Diyeceksiniz ki "hadi müziğe gel" ,hep hobi olarak baktığım için burada Raks ailesinin etkisini asla yadsıyamayacağım ve "ailenin kızı" olarak İstanbul'a gönderilmenin getirdiği şansın farkında olarak 22 yaşımda buraya geldim ve sonrasını zaten sizler de biliyorsunuz.13 senede 6 albüm...
Daha nicelerinde buluşmak dileğiyle...
.sonay.
Tam Evrimci
Tam Evrimci
.sonay.

Metin Alanı : <center><font color="white"><marquee direction="left" style="background:red">Vatanını Seven Görevini En İyi Yapandı®️.</marquee></font></center>

pınar aylin(mimi) Empty
MesajKonu: haberleri   pınar aylin(mimi) EmptySalı Eyl. 01, 2009 10:47 am

Tarzından ve duruşundan ödün vermeyen eskilerin lolitası, şimdilerin en güzel kadınlarından biri.Yaşadığı zor günleri "öldürmeyen her şey güçlendirir" diyerek özetleyen pınar aylin karşımıza ilk çıktığı günkü kadar zarif.. Çeşmenin Neredeyse en güzel manzaralı evinde ağırlanmak yönelttiğim sorulara verdiği cevaplar kadar hoştu. Tabii bide hülya teyzenin bizim için özenle börekler var ki tadına doyamadık. Yeni albümü aslolan ben ile sevenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanan Aylin, dünyasını kapılarını Diva’ya açtı

* Çok mu Yorgunsunuz bu aralar?

İstanbul-İzmir arası git gel çok oldu bu aralar. Ben normalde Çeşme’ye gelip iki ay gitmediğim için, tam olarak tatil geçiriyorum sayılmaz.

* Tatilin tamda albüm çıkardığınız döneme denk geldi.

Albüm çıkmadı daha ama hazır; mix’lerle uğraşıyoruz. Biraz değişiklik yapılacak. Bu albüm için çok uğraştık, en iyisini yapmak için tabiri caizse ince eleyip sık dokuduk.

* İş hayatına muhabirlikten başlamışsınız diye duydu. Gazeteciliği neden bıraktınız?

Ege Üniversitesi İletişim Fakültesinde okurken zorunlu stajımı Hürriyet Gazetesinde Muhabir olarak yaptım. Aslında benim başlangıç noktam muhabirlikle değil; iletişimde okurken TRT’de sunuculuk yapmaya başlamamla alakalı. Zaten o zaman hem okul hem TRT bana çift lokum gibi oldu.

* Çok güzel bir çıkış yakaladığınızı hatırlıyorum; devamı da geldi sonra...

Evet, baktığımız zaman 12 sene olmuş ve şu an bitmek üzere olan altıncı albüm yolda.
Yeni albüm çıkacak; üstelik arada ciddi bir mola var.

.sonay.
Tam Evrimci
Tam Evrimci
.sonay.

pınar aylin(mimi) Empty
MesajKonu: Geri: pınar aylin(mimi)   pınar aylin(mimi) EmptySalı Eyl. 01, 2009 10:51 am

pınar aylin(mimi) Pinar-aylin-33
pınar aylin(mimi) Pinar_aylin_3

pınar aylin(mimi) LiveImages%5CKelebek%20Haber%20Galerisi%5CP%C4%B1nar%20Aylin%27in%20seksi%20foto%C4%9Fraflar%C4%B1%20i%C3%A7in%20t%C4%B1klay%C4%B1n%C4%B1z%5C01

pınar aylin(mimi) Pinar_aylin

pınar aylin(mimi)
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Pınar aylin bez bebek te