Evrim Akın Fan Club
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Evrim Akın Fan Club

Evrim Akın Fan Club'e Hoş Geldiniz..

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Pınar aylin bez bebek te

YazarMesaj
.sonay.
Tam Evrimci
Tam Evrimci
.sonay.

Metin Alanı : <center><font color="white"><marquee direction="left" style="background:red">Vatanını Seven Görevini En İyi Yapandı®️.</marquee></font></center>

Pınar aylin bez bebek te Empty
MesajKonu: Pınar aylin bez bebek te   Pınar aylin bez bebek te EmptyPerş. Ağus. 27, 2009 9:38 am

Pınar Aylin Bez Bebek’te

Pınar aylin bez bebek te 358290258750
Pınar AylinYeni Sezonda Bez Bebek’te
Ünlü şarkıcı Pınar Aylin, oyuncu olacak. Aylin, önümüzdeki sezondan itibaren başrollerini Tan Sağtürk, Evrim Akın ve Oya Aydoğan’ın paylaştığı ‘Bez Bebek’ isimli dizide rol alacak.
Dizide Mimi adlı çılgın bir matematik öğretmenini canlandırmaya hazırlanan Aylin, rolünü şöyle anlattı:

“Bu rol sanki benim için yazılmış. ‘Mimi’ farklı bir öğretmen modeli. Çocuklarla dertleşen, çok pozitif ve biraz da çılgın bir öğretmen. Müzik öğretmeni olmayı hayal etmiş, fakat babasının zoruyla matematik öğretmeni olmuş biri. Böyle olunca da çocuklar ona hep şarkı söyletiyor. O yüzden bu rolü çok sevdim. Çocuklar resmen beni öğretmenleri sanıyor. Önümüzdeki sezon sadece minik çocuklar değil, okullu çocuklara da hitap edeceğiz. Bu dizi benim için bir başlangıç!”

Pınar aylin bez bebek te
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» pınar aylin(mimi)
» DEMET AKALIN
» Bez bebek'i tanıyalım
» BEZ BEBEK OYUNLAR
» videolar...........