Evrim Akın Fan Club
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Evrim Akın Fan Club

Evrim Akın Fan Club'e Hoş Geldiniz..

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Tiki Selini Bağdat Caddesi kızlarından çıkarmış

YazarMesaj
.sonay.
Tam Evrimci
Tam Evrimci
.sonay.

Metin Alanı : <center><font color="white"><marquee direction="left" style="background:red">Vatanını Seven Görevini En İyi Yapandı®️.</marquee></font></center>

Tiki Selini Bağdat Caddesi kızlarından çıkarmış Empty
MesajKonu: Tiki Selini Bağdat Caddesi kızlarından çıkarmış   Tiki Selini Bağdat Caddesi kızlarından çıkarmış EmptyCuma Eyl. 04, 2009 10:26 am

[size=9]ALINTIDIR
[/size]
Avrupa Yakası'nda bir dönem rol alan ve 'Tiki Selin' tiplemesiyle hayli dikkat çeken Evrim Akın, Bağdat Caddesi'nde bol bol gözlem yapmış..

HaberTurk'te Filiz Akın'ın programına konuk olan Evrim Akın, 'Tiki Selin' tiplemesi yüzünden eleştirilere maruz kalmış ve gençlere kötü örnek olmakla suçlanmıştı.
Filiz Akın'ın "Gençlere bir baktım hepsi sen. Bunu nasıl böyle başardın. Gözlemleyerek mi yoksa daha çok arkadaş grubundan mı çıkardın?" sorusunu yöneltince, Evrim Akın da bu durumu açıklama fırsatı bulduğuna sevindi.
Akın, "Türkiye'de tek farkeden sizsiniz, teşekkür ediyorum. Herhalde bu da bir aktrist oluşunuzdan kaynaklı bir şey. Çünkü daha ziyade şöyle söylüyorlar: 'Çocuklarımız senin gibi konuşuyor'. Halbuki dediğiniz gibi onlar vardı zaten ve ben onları sadece ekrandan yansıttım" diyerek kendisine yöneltilen eleştirilerin haksız olduğunu ifade etti.
FARKETMESİNLER DİYE GÖZLÜK TAKMIŞ
Evrim Akın, daha sonra 'Tiki Selin' tiplemesini daha çok Bağdat Caddesi'ne takılan gençleri gözlemleyerek oluşturduğunu ifade etti ve "Oradaki cafelerde oyuncu arkadaşlarımızla gittiğimiz zaman genelde masalara kulak misafiri oluruz. Oyunculuğun verdiği bir şey vardır, gözlem durumu... Herkesi izlemek isteriz... Yan masaya kulak kabarttım, 'Yaaa kızıımm, deli oluyorum, falan' böyle bir konuşma tarzları vardı. Biz de eve gelince bir şey okurken ya da izlerken bunları taklit etmeye başlardık. Evde küçük Selin'ler oluşturup eğlenirdik açıkçası" dedi.
Selin rolü geldiğinde de bu tiplemeleri hatırlayan ve evde biraz çalıştıktan sonra Gülse Birsel'e öneride bulunan Evrim Akın, "Ertesi gün provada Gülse'ye söyledim 'Böyle böyle tipler var, ben böyle laflar eklesem olur mu?' diye. Süper olur dedi. Çok hoşuna gitti. Ayrıca çok da düzgün bir insan ki bunu yapmama da izin verdi" diye konuştu.
GÜLSE'YE VE YÖNETMENE TEŞEKKÜR
93 bölüm Avrupa Yakası'nda oynayan Evrim Akın, Gülse Birsel ve dizinin yönetmenine teşekkür ederek şöyle konuştu:
"Ben orada 93 bölüm oynadım. 93 bölümde de hem doğaçlama yapmama hem rolü egzajere etmeme, istediğim gibi, bu alanı bana tanıdılar, hem yönetmenim hem de senaristimiz ve oyuncu arkadaşım Gülse. Buradan da çok teşekkür ediyorum onlara. Geç kalınmış bir teşekkür."

Tiki Selini Bağdat Caddesi kızlarından çıkarmış
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» 'Tiki Selin' Avrupa Yakası defterini açmamak üzere kapatmış...